Kahramanmaraş’ta FETÖ'ye ağır darbe!

Emniyet Genel Müdürlüğü öncülüğünde, FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-26” operasyonlarında 19 ilde 34 şüpheli yakalandı.

Kahramanmaraş’ta FETÖ'ye ağır darbe!

Kahramanmaraş’ta FETÖ'ye ağır darbe!

Emniyet Genel Müdürlüğü öncülüğünde, FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-26” operasyonlarında 19 ilde 34 şüpheli yakalandı.

05 Eylül 2024 Perşembe 14:06

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların terör örgütlerine ve iş birlikçilerine karşı kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya, "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlükleri TEM ve KOM şube müdürlüklerince gerçekleştirilen çalışmalarda, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aksaray, Bursa, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kahramanmaraş, Kırşehir, Muğla, Tokat ve Trabzon’da operasyonlar düzenlendi.

Yapılan incelemelerde yakalanan şüphelilerin örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması ve Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları belirlendi. Ayrıca, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Operasyonlar kapsamında çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik edilerek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326