Final Lisesi’nden Ankara ve Konya Gezisi

Kahramanmaraş’ın başarılı özel okullarından Özel Final Lisesi öğrencilerine Şehr-i Yar Turizm Kahramanmaraş Şubesi öncülüğünde Ankara ve Konya’ya gezisi düzenledi.

Final Lisesi’nden Ankara ve Konya Gezisi

Final Lisesi’nden Ankara ve Konya Gezisi

Kahramanmaraş’ın başarılı özel okullarından Özel Final Lisesi öğrencilerine Şehr-i Yar Turizm Kahramanmaraş Şubesi öncülüğünde Ankara ve Konya’ya gezisi düzenledi.

02 Ocak 2020 Perşembe 11:48

Final Lisesi tarafından son sınıf öğrencilerine yönelik üniversite tanıtımı kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler örnek ders dinleme şansı da buldu.

Programa okuldan görevli öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Bilkent, Hacette ve Selçuk Üniversitesi gibi Türkiye’nin önemli üniversitelerini ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Anıtkabir ve Konya’da manevi yerleri de gezdi.

Konya’da ayrıca bilim merkezlerini ziyaret eden öğrenciler ve onlara refakat eden öğretmenleri gezilerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Şehr-i Yar Turizm Kahramanmaraş Şube Başkanı Turgay Sağır, il genelinde düzenledikleri gezilerine hız verdiklerini ifade ederek Ankara ve Konya’ya düzenlenen ziyaretlerin kültür ve eğitim anlamında önemli olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ta çok sayıda gezi düzenlediklerini ve profesyonel ekiple başarılı işler yaptıklarını anlatan Sağır “Son olarak Kahramanmaraş’ın önemli özel kuruluşlarından olan Özel Final Lisesi ile birlikte Konya ve Ankara gezimiz oldu. Gayet başarılı ve güzel geçmesinin yanında katılımcı öğrencilerimiz ve onlara refakat eden öğretmenlerin memnuniyetlerini dile getirmesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Şehr-i Yar Turizm Kahramanmaraş Şubesi olarak çok sayıda şehrimize gezi organizasyonu ve programları düzenliyoruz. Gerek tarihi ve kültürel mirasımızın anlatılması ve öğretilmesi gerekse lise öğrencilerimizin ileride gitmeyi hayal ettikleri üniversiteleri ziyaret etmesi bizim açımızdan önemlidir. Bu bağlamda Final Lisesi’ne bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.


 

Son Güncelleme: 02.01.2020 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326