Şekerli Vakfı İzmir ve Ardahan'daki üreticiler için seferber oldu!

Şekerli Vakfı, zorda kalan üreticilerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Şekerli Vakfı İzmir ve Ardahan'daki üreticiler için seferber oldu!

Şekerli Vakfı İzmir ve Ardahan'daki üreticiler için seferber oldu!

Şekerli Vakfı, zorda kalan üreticilerin yardımına koşmaya devam ediyor.

04 Temmuz 2024 Perşembe 19:27

İzmir Bayındır’da elektrik kaçağı sonucu hayvanları telef olan hayvan üreticine Şekerli Vakfınca temin edilen iki adet gebe damızlık düve teslim edildi.

Yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Şekerli Vakfı Kurucusu Eşref Şekerli şunları söyledi;

"Üç gün önce İzmir Bayındır’da elektrik kaçağı nedeniyle hayvanları telef olan Cemil Irmak kardeşimize bir kampanya başlatmıştık. Sağ olsun dostumuz Veteriner Hekim Mustafa Evran hocamız, o bölgeden çok güzel iki adet gebe damızlık düve satın almamıza yardımcı oldu. Hayvanları yükleyip üreticimizin çiftliğine kadar getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Emanetleriniz hakkıyla yerine ulaşıyor. Hayvan alırken de en güzelini almaya çalışıyoruz. Şekerli Vakfı her zaman üreticimizin yanında olmaya devam edecektir.

Şimdi devam eden kampanyamız Ardahan Göle projesi. Orada bir kardeşimiz hayvanlarını yıldırım çarpması sonucu kaybetti. Şimdi ona yeni hayvanlarını temin edeceğiz. Bize bu konuda müracaat edenlerin detaya dikkat etmesi gerekiyor. Yangın ya da doğal afet sonucunda hayvanlarını kaybeden ve bizden destek talep eden üreticilerimizin, kendi imkanlarıyla yeniden üretime katılamayacak şekilde ekonomik durumlarının zayıf olması gerekiyor. Yani ihtiyaç sahibi olmaları gerekiyor, desteğe muhtaç olmaları gerekiyor.

Bağışlarınızı aşağıdaki IBAN numarası üzerinden yapabilirsiniz. Açıklama kısmına 'GÖLE' yazalım.

Genelde yapmış olduğumuz kampanyalarda beklediğimiz parayı toplayamazsak, vakfımız üstünü tamamlıyor. Yeterli para geldiği zaman kampanyayı erken bitiriyoruz. Fazla para geldiği zaman bir sonraki kampanyaya aktarıyoruz. Bilginiz olsun.”

ŞEKERLİ VAKFI TL IBAN: TR98 0020 9000 0169 2135 0000 01

Son Güncelleme: 05.07.2024 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326